Microsoft windows 10

Et kontrollsystem på din datamaskin eller bærbar PC er nødvendig hvis alt skal kjøre riktig. Men man kan ikke bare kjøpe hvilken som helst. Hvis du sverger til Windows, er det Windows 10-operativsystemet du trenger for å få tak i. På SoftwareNow finner du forskjellige versjoner av Windows 10. Du finner både Windows 10 Home, Windows 10 Professional og Windows 10 Enterprise. Ta en titt på vårt utvalg under og finn versjonen av Windows 10 som passer best til dine daglige eller på jobben. 

Kjøp og last ned Windows 10 her

Windows 10 er den nyeste programvaren fra Microsoft, som kontrollerer de grunnleggende funksjonene til en datamaskin og dens forskjellige enheter. Derfor er det forskjellige utgaver, da det er annerledes hva folk krever fra datamaskinen og hva de synes skal være grunnleggende funksjoner på en datamaskin.

  • Windows 10 Home inneholder alt du kjenner fra tidligere Microsoft-operativsystemer. Menyen starter er i utvidet form, har en helt ny nettleser, kan legge til opptil 4 apper etc.
  • Windows 10 Pro har de samme funksjonene som Home-versjonen, men den inneholder også viktig forretningsfunksjonalitet for kryptering, ekstern pålogging, virtuell maskinopprettelse og mer.
  • Windows 10 Enterprise har i utgangspunktet de samme funksjonene som Home-versjonen og Pro, men er designet for store og mellomstore bedrifter med større intelligent sikkerhet, forenklet oppdatering, fleksibel administrasjon og forbedret produktivitet.

Uansett hva du leter etter eller forventer fra ditt neste operativsystem, kan du få det fornøyd gjennom Windows 10 her på SoftwareNow.dk.

SoftwareNow tilbyr rask levering

Vi mener, at rask levering er viktig når det gjelder å kjøpe ulike produktnøkler til datamaskinen. Derfor leveres produktnøklene og nedlastingene på bare noen få minutter med oss. Du trenger ikke vente i flere dager før den leveres til deg, og du kan begynne å installere programmet umiddelbart.

Ikke nøl med å kontakte oss, hvis du har spørsmål om våre Windows 10, Office-pakker, antivirus osv. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på spørsmålet ditt, slik at du kan komme sikkert videre i din kundereise sammen med oss.