Microsoft Server 2012, 2016 og 2019.

Mangler du et nytt serveroperativsystem for bedriften din? Så har du kommet til rett sted. Hos SoftwareNow finner du serveroperativsystemer fra Microsoft som er enkle å laste ned. Alt du trenger å gjøre er å ha en PC klar til å tjene som en server for bedriften din. I vårt sortiment finner du Windows Server 2012 Standard R2, Windows Server 2016 Essentials og Windows Server 2016 Standard, som alle tre vil være utmerkede alternativer som operativsystemer for din virksomhet. Klikk på et av produktene nedenfor og les mer om dem og fordelene for selskapet ditt.

SERver

Last ned Windows-servere fra 2012, 2016 og 2019 her

Det er mange fordeler med å investere i en server for virksomheten din. Dette inkluderer optimal serverstyring og visualisering, et stabilt servermiljø og dynamisk tilgangskontroll. Men hva skal du velge? Alle Microsoft-operativsystemene våre har fordelene og kan være til fordel for deg, men felles for dem er at de er på engelsk og har ubegrenset levetid på en server.

Operativsystemer

  • Windows Server 2012 Standard R2 har et nytt brukergrensesnitt, optimalisert for berøringsskjermer, sikring av Azure skyserver, forbedret administrasjon, revidert oppgavebehandling og raskere og mer stabil tilgang til delte filer.
  • Windows Server 2016 Essentials er derimot et skyklart operativsystem som optimaliserer bedriftens sikkerhet, utvikler datasenteret ditt for å spare og samtidig oppnår mer fleksibilitet. I tillegg er den oppdatert med nye teknologier som Windows-containere og Nano Server.
  • Windows Server 2016 Standard har også et skyklart operativsystem som bruker programvaredefinerte databehandlings-, lagrings- og nettverksteknologier. Det er også utviklet med nye måter å implementere og kjøre lokale og skybaserte apper.SoftwareNow garanterer den raskeste leveransen
  • Uansett hvilket av våre operativsystemer du velger, er du garantert fordelaktig kvalitet og rask levering. Faktisk den raskeste vi vet om. Du vil motta serveroperativsystemet ditt så snart du har kjøpt på hjemmesiden vår. Det vil si at du mottar posten med lisensen din umiddelbart uavhengig av tid på døgnet. Du vil ikke oppleve noe unødvendig ventetid.

Du er mer enn velkommen til å kontakte oss angående våre operativsystemer hvis du vil vite mer. Du kan kontakte oss ved å fylle ut kundeskjemaet vårt her på siden der vi vil forsøke å svare samme dag. Vi håper virkelig å høre fra deg.