Microsoft 2016 og 2019 for mac

I dag er det vanskelig å ikke ha verktøy som Word, Excel, PowerPoint, OneNote eller Outlook på datamaskinen for å hjelpe deg med å utføre ens jobber eller studieoppgaver. Å ha en Office-pakke er faktisk en nødvendighet for å kunne klare seg. Dette gjelder både private, skolen eller virksomheten. Derfor har vi også et bredt utvalg av Office pakker, slik at du kan få akkurat det du leter etter.

Software kan lastes ned døgnet rundt

Hos oss trenger du ikke vente mer enn det som er nødvendig for å motta din Office-pakken. På SoftwareNow selger vi Office-pakker og andre produktnøkler, hvor leveransen allerede finner sted noen få minutter etter kjøpet. Vi har dermed levering døgnet rundt, 7 dager i uken og ingen unødvendig ventetid.

Du må ikke nøle med å kontakte oss hvis du har spørsmål angående våre Office-pakker, levering eller noe annet. Vi vil gjøre alt for å sikre at du får den beste kundeopplevelsen hos oss. Du kan kontakte oss ved å fylle ut vår kundeseddel, der vi svarer på din epost samme dag. Trenger du derimot veiledning i forhold til installasjoner, henviser vi til vår veiledningsside, som hjelper med installasjonen av ulike pakker og programmer.